Templates by BIGtheme NET

Lipo 6 Black Ultra Concentrate - 60 kapszula

NyomtatásE-mail
Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:11990,00 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár8990,00 Ft
Kedvezmény-3000,00 Ft
Ár / kg
0253
Leírás

Adagolás:

Fogyassz 1 kapszula Lipo-6 Black Ultra Concentrate-t reggel és 1 kapszulát 6-8 órával később, étkezések előtt 15-30 perccel! SOHA NE FOGYASSZ 1 KAPSZULÁNÁL TÖBBET 4 ÓRÁN BELÜL, ÉS 2 KAPSZULÁNÁL TÖBBET 24 ÓRÁN BELÜL!

Ne fogyaszd a formulát a lefekvést megelőző 6 órában, mert stimuláns hatású hatóanyagai zavarhatják az alvást!

FOKOZOTT ELŐVIGYÁZATOSSÁGGAL FOGYASZTHATÓ! A Lipo-6 Black Ultra Concentratemessze a legerősebb és legkíméletlenebb zsírpusztító formula, ami valaha is piacra került! Olyan erős, hogy sosem lesz szükséged 1 kapszulánál többre! Ez az egyetlen kapszula annyi koncentrált hatóanyagot tartalmaz, ami olyan kegyetlen és megállíthatatlan zsírégető kaszkádot indít el, amilyenhez még csak hasonlóra sem volt képes eddig semmilyen legális hatóanyag keverék! Az eredmény kirobbanó energiaszint, maximális fordulatszámra kapcsolt anyagcsere sebesség, így kalória és zsírégetés...és ZÉRÓ éhségérzet, hogy semmi se állhasson az utadba!

 

Mostantól csak egyetlen kapszulára van szükséged a tested zsírégető kemencéinek beindításához, és az emberileg lehetséges maximális ütemű zsírvesztés eléréséhez! A Lipo-6 Black Ultra Concentrate olyan ütemben pusztítja el a zsírpárnáid, amilyenre legmerészebb és legvadabb álmaidban sem mertél gondolni!

 

Ultra-koncentrált megadózisú formula

Csak egyetlen kapszulára van szükséged!

Azonnal érezhető hatás!

Megállíthatatlan zsírvesztés!

Kirobbanó energiaszint!

Zéró éhségérzet!

Egység a dobozban: 60 kapszula

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.