Templates by BIGtheme NET

NO-XPLODE 3.0 - 1000g

NyomtatásE-mail
Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:13490,00 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár12990,00 Ft
Kedvezmény-500,00 Ft
Ár / kg
Íz
Válasszon variációt
0239
Leírás

Adagolás:1 adag 400-600 ml hideg vízben feloldva, edzés előtt 20-30 perccel fogyasztva.

KIROBBANÓ ENERGIA

FOKOZOTT KITARTÁS

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

FÓKUSZ,IZOMERŐ

 

A BSN védjegye az a kompromisszumokat nem ismerő innovatív működés, melynek eredményeképp az elmúlt évek legnépszerűbb és leghatékonyabb termékei születtek és újulnak meg időről-időre! A BSN termékei, és maga a márka több mint 35 táplálékkiegészítő-díjat nyert az elmúlt hat év lefolyása alatt, többet, mint bármely más márka az iparágban. Ez az örökség óriási ismertséget és hűséget teremtett a cég és termékei iránt, és tette globálissá elérhetőségét! A BSN termékeit csak az Egyesült Államokban több mint 40,000 kiskereskedőnek és világszerte több mint 90 országba szállítják.

 

2004-ben a BSN megváltoztatta a Táplálékkiegészítő sportot örökre, amikor bemutatta az első teljes edzés előtti energizálót az NO-XPLODE-t . A BSN az elmúlt években keményen dolgozott,hogy ki adja a következő edzés előtti energizálót.A BSN legújabb formulájának a célja, hogy segítsék a robbanó energiát, jobb állóképességet és a maximális teljesítményt. Fokozza a kitartást, az íze jobb mint valaha, és tökéletes az oldódása.

Az új NO-XPLODE

Hogyan fokozza az NO-XPLODE az edzést?

Ahhoz, hogy a leghatékonyabb legyen az edzés, a mentális és fizikai energia kötelező. Az új N.O.-Xplode segít egy erős agy-izom kapcsolatot létrehozni. Ez az agy-izom kapcsolat segít elérni az intenzívebb edzést, a szervezet már nem ismer korlátokat.

Fejlett Hatóanyag Technológia

 

BSNŸ profik már kialakították az N.O.-Xplode összetevőket. Az innovatív összetevője a NO-XPLODE formulának:

KIROBBANÓ ENERGIA

Ahhoz, hogy a legjobb eredményeket érjünk el az edzések alatt maximalizálni kell az energiát. Nagyon fontos az agy-izom kapcsolat.

Az új Energy ™ keverék segít a kirobbanó energiához, fokozza az edzés intenzitását az elejétől a végéig.

 

FOKOZOTT KITARTÁS

Az Endura Shot ™ keverék segít a fokozott kitartásban, mely egy koncentrált béta-alanin keverék, segít növelni az edzés kapacitást.

 

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

Izomerő, erő és kitartás támogatja kreatin a szervezetben.

Az innovatív összetevője a Myogen Matrix ™, mely egy fejlett kreatin keverék, segítségével minden sportoló eléri célját a teljesítmény maximalizálásával. 

 

A legjobb ízű NO-XPLODE valaha

 

BSNŸ profik tudják hogyan lehet egy termék amely egyszerre hatékony és ízletes.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.